<3 voor
Mark, Art & Ian
Nijntje
Cappucino
Floatfit
Zon
Muziek / 3FM
Londen
De naam Cétroen komt van mijn eigen naam Céline, met de nadruk op de eerste twee letters, de ‘Cé’. Ik wilde geen clichénaam met daarin de term ‘ontwerpbureau’ of ‘studio’ of iets dergelijks. Ik voeg een extra frisse smaak toe aan je merk. Dit doe ik met een vleugje… Cétroen.

Die extra smaak kan een uniek logo zijn, een mooie website, of zichtbaarheid op social media met berichten in jouw huisstijl. Wat de extra smaak ook is die jij nodig hebt. Ik verdiep me eerst in jou en in jouw klanten. Wat straal jij uit? Waaraan herkennen klanten jou en zichzelf? Welke look en feel sluit daar naadloos bij aan? Jouw merk laat zien wat jou en jouw bedrijf uniek maakt. Klanten maken de klik met jou en dus ook met jouw bedrijf.

Ook ontzorg ik ontzettend graag, ik neem je graag zo veel mogelijk werk uit handen en kijk verder wat je nog meer kan gebruiken om je merk te versterken. Het logo is vaak de basis, maar er is nog veel meer smaak aan je merk toe te voegen. Daar help ik je graag mee!

Behalve grafisch ontwerper ben ik ook mamma van zoontjes Art en Ian, mops Izzy, nog steeds verliefd op mijn man Mark, gek op groen, Heerlense Sittardenaar en Nijntje-fan. Ik drink graag een cappuccino met je en je kunt me altijd wakker maken voor verse sushi en ijs van Ben & Jerry.